سراوانی ها

صرفا جهت اصلاع رسانی خبری

سراوانی ها

صرفا جهت اصلاع رسانی خبری

۳ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

۲۷
مهر

رضا رضازاده مدیر شبکه بهداشت و درمان سراوان در گفت و گو با خبرنگار شستون با بیان اینکه اتباع بیگانه اعم از پاکستانی و افاغنه معضل جدی برای بیمارستان سراوان هستند، گفت: همه پزشکان و تیم درمانی سراوان براساس تعهد کاری و حس انسان دوستانه تمام معضلات درمانی اتباع بیگانه را جوابگو هستند.
 

وی در ادامه افزود: سلامت انسان ها جدا از اینکه چه ملیتی هستند، برای کادر پزشکی هائز اهمیت است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان سراوان با اشاره به اینکه  اتباع بیگانه برابر یک شهروند ایرانی مداوا می شوند، اظهار داشت: ما وظیفه داریم هرکس به بیمارستان مراجعه کند، صرفا بعنوان یک بیمار نیازمند ودردمند پذیرش کنیم.

وی با بیان اینکه بیمارستان رازی سراوان سالانه میلیون ها تومان  هزینه درمان اتباع بیگانه می کند، تصریح کرد: برای رفع این مشکل نیازمند همت وچاره اندیشی مسئولین هستیم.

رضازاده در پایان با بیان اینکه  قطع به یقین اتباع بیگانه حامل بیماری های مزمن ناشناخته و یا بعضا مسری هستند، گفت: کادر پزشکی مؤظف است تمام شرایط ایزوله واحتمال انتقال بیماری به سایرافراد یا تیم درمانی بیمارستان را مدنظر داشته باشد.

انتهای پیام/hgdhrg
  • مهران شفیعی
۲۶
مهر

ایبلای

به گزارش وبلاگ سراوانی به نقل از  شستون؛ عبدالواحد حسین بر به همراه ۲ نفر از دیگر پاکبانان شهرداری سراوان به نام های محمد صدیق جنگی زهی و مسلم یزدان مهر حین انجام خدمات شهری در زباله ها آویز طلای بلوچی پیدا می کنند.
پاکبانان با وجود اینکه دو ماه حقوق نگرفته اند، آویز طلا را به صاحبش بازگرداندند.
پاکبان شهرداری سراوان در گفت و گو با شستون اذعان داشت: در هنگام جمع آوری زباله ها آویز طلای بلوچی را در زباله ها پیدا کرده اند و آن را شهرداری تحویل دادند.
وی در پاسخ به این سوال که اگر سنجاق را باز نمی گرداندی کسی متوجه نمی شد، گفت: خدا ناظر بر اعمال ما هست و حاضر نیستم پول حرام وارد زندگی من و خانواده ام شود.
محمد یعقوب دهواری صاحب اصلی آویز طلا در گفت و گو با شستون ضمن تقدیر و تشکر از رفتگران و پاکبانان شهرداری سراوان اظهار داشت: آویز طلای همسرش به صورت اشتباهی در کیسه های زباله قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: قیمت ویز ۹۰ میلیون ریال است.
دهواری که امیدی برای پیدا شدن آویز طلا نداشته است، به شهرداری سراوان مراجعه می کند که مسئول امور اداری شهرداری به وی می گوید: یک سنجاق توسط پاکبانان شهر پیدا شده است و پس از ارائه فاکتور و مشخصات، آویز طلای بلوچی به صاحبش بازگشت.

انتهای پیام/
  • مهران شفیعی
۲۶
مهر

به گزارش وبلاگ سراوانی به نقل از شستون؛ ورزش به تمامی گونه‌های فعالیت فیزیکی بدن گفته می‌شود که شرکت کنندگان آن می‌توانند به صورت منظم و سازمان یافته یا گاه به گاه در آن شرکت کنند و از آن برای بهبود تناسب اندامشان و یا فراهم آوردن سرگرمی و تفریح بهره ببرند.

ورزش می‌تواند به صورت رقابتی برگزار شود که در این صورت باید بر پایه رشته قوانینی که مورد توافق همگان است، یک یا چند برنده در آن مشخص گردد که در این گونه ورزش‌ها شرکت کنندگان باید درجه‌ ای از توانمندی های مربوط به آن رشته به ویژه در رده‌های بالاتر را دارا باشند.

واژه ی ورزش که از دیرباز معنای تمرین و ممارست داشت به هنگام تصویب (قانون ورزش اجباری در مدارس) در ۱۶ شهریور ماه ۱۳۰۶ خورشیدی به‌ طور رسمی به معنای امروزی وارد قاموس واژگان دولتی ایران شده‌ است.

روحیه ورزشکاری، تحت هر اسمی مربوط به رفتار رقابت کننده در قبل، در طی و بعد از رقابت می‌باشد. نه تنها اگر یک ورزشکار برنده شود باید روحیه ورزشکاری خوبی داشته باشد و آن را حفظ کند بلکه اگر او ببازد باید هم چنین این روحیه را حفظ کند.

امروز بیش از هر زمان دیگری ارزش فعالیتهای بدنی و نقش آن در سلامت شناخته شده‌است. در واقع زندگی ماشینی، فعالیتهای حرکتی روزمره را کاهش داده و برای جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها ورزش امری ضروری است.

 

انتهای پیام
  • مهران شفیعی